T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Dr.Nurettin Erk - Perihan Erk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuzda 2015 - 2016 Eğitim ve Öğretim Yılının II. Dönem Telafi Sınav Programları Yapıldı. Telafi sınavları 08 / 06 / 2016 tarihinde başlayacaktır.

May

Okulumuz Elektrik-Elektronik Bölümü öğrencileri 5 Mayıs 2016 tarihinde Ümraniye’de bulunan TEİAŞ 4. Bölge Müdürlüğü şalt sahasını gruplar halinde işletme mühendisleri ve öğretmenleri eşliğinde gezdiler.

May

Okulumuzun Biyoloji Tübitak ekibi Kadıköy Atatürk Fen Lisesinde Tübitak Bilim Fuarına katıldı. Kadıköy ve Ataşehir de yer alan liseler projelerini sergiledi. Öğrenciler birbirleri ile tanışıp fikir alışverişi ve bilgi aktarımında bulundu.

May

Öğrencilere Osmanlı Tarihiyle ilgili oluşturulan arşivin toplu halde orjinal eserleri incelenerek bilgi edinmeleri sağlandı.

May

Okulumuzda Mayıs ayının birinci haftasında Bilişim Haftası kutlandı.

May

Öğrencilerimizin hayvan sevgisinin pekiştirilmesi, tüm hayvan ırklarını tanımaları, hayvanların yaşantıları hakkında bilgi edinilmesi sağlandı.

Nis

2015 - 2016 Eğitim ve Öğretim Yılı II. Dönem II. Ortak Sınav Programı yapıldı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. yıl dönümü  coşkuyla kutlandı. Kulama saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlandı.

Nis

Habire Yahşi Anadolu Lisesinde düzenlenen Kariyer Günleri´ne 28 / 03 / 2016 tarihinde okulumuzun 11. sınıflarından 80 öğrenci ile ziyaret edildi. Öğrencilerin üniversiteler hakkında bilgi edinmesi sağlandı.

Nis

Öğrencilerimiz tarafından yapılan ve okul girişindeki alanda sergilenen örnek projeler ile enerji verimliliğine dikkat çekildi. Tasarruflu ve akkor flamanlı lambalar yerine LED aydınlatma ürünleri kullanıldığında elektrik tüketimindeki farklar, bu projeler üzerinde gösterildi.

Nis

Okulumuzun öğrencileri Marmara Bölgesinde derece yapan kültür alanında ve meslek alanındaki projeleri incelediler.

Nis

Okulumuzun konferans salonunda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 101. Yıldönümü sebebiyle program yapıldı.

Mrt

Okulumuzun öğrencileri oratoryoyu keyifle dinlediler.

Mrt

Öğrenciler yerinde deprem ve yangın tatbikatını izlediler. Deprem esnasında nelerin yapılacağını uygulayarak öğrendiler.