T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Dr.Nurettin Erk - Perihan Erk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzun konferans salonunda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 101. Yıldönümü sebebiyle program yapıldı.

Mrt

Okulumuzun öğrencileri oratoryoyu keyifle dinlediler.

Mrt

Öğrenciler yerinde deprem ve yangın tatbikatını izlediler. Deprem esnasında nelerin yapılacağını uygulayarak öğrendiler.

Mrt

Okulumuzda bu yıl açılan Yenilenebilir Enerji Teknolojileri bölümünde öğrenci ve öğretmenlerimizin yaptığı çalışmalar A Haber televizyon kanalında haber oldu.

Şbt

Ahmet Cemal PARLAK ve Ümit ÖZDEN tarafından okulumuzun konferans salonunda Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanının öğrencilerine ve 9. Sınıf öğrencilerine konferans verildi.

Şbt

Tüm sınıfların ikinci dönem ortak sınav tarihleri belli oldu.

Şbt

Balmumu heykelleri hakkonda bilgi edinmek ve tarihin görsellikle ilişkilendirilebileceğini öğretmek amacıyla müzeye gezi düzenlendi.

Şbt

9. Sınıflara ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanı öğrencilerine yenilenebilir %100 yenilenebilir enerji hakkında Prof. Dr. Tanay Sıdkı UYAR tarafından konferans verildi.

Şbt

* Sınavlara gelirken yanınızda nüfus cüzdanınızı bulundurunuz.

* Aynı gün ve aynı saatte birden fazla sınavınız varsa veya sorumlu dersiniz listede yoksa okulu bilgilendiriniz.

Ock

Okumuzda 22 Ocak 2016 (Cuma) tarihinde karne töreni yapılarak öğrencilerin karneleri verildi.

Ara

9. 10. 11. ve 12. Sınıfların I. Dönem ortak telafi sınav programları yapıldı.

Ara

Okulumuz First Robotics Off - Season 2015 turnuvasında Ülker Sports Arena´da sergilenen okulların robotlarını inceledi.

Ara

Okulumuzda 06 / 12 / 2015 (Pazar) tarihinde veli toplantısı yapıldı. Toplantıya 10. ve 12. sınıf velileri öğleden önce, 9. ve 11. sınıf öğrencileri öğleden sonra katıldılar.

Kas

Okulumuzda 06 / 12 / 2015 Pazar günü 2015 - 2016 Eğitim ve Öğretim Yılı I. Dönem  veli toplantısı yapılacaktır.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Okulumuz Teknik Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Özer KALİBER günün önemi ile ilgili konuşma yaptı.